dimecres, 13 d’abril del 2016

" ACÍ I ARA "-PRESENTACIÓ SETEMBRE 2015

L’objectiu principal  en Pedagogia Terapèutica és fer què l’aprenentatge dels alumnes atesos a les nostres aules  siga realment significatiu i funcional. Significatiu perquè els alumnes tinguen un incentiu intern per a aprendre. I funcional perquè  els serveixca per a desenvolupar-se en el medi social i en la realitat en què ells viuen.
" ACÍ   I   ARA "serà el nom del nostre Projecte i englobarem dintre d'ell les diferents tasques i activitats que realitzarem en les nostres aules, Pedagogia Terapèutica i Aula Específica. En cada una de les Aules es duran a terme adaptant-nos a les necessitats del nostre alumnat.
Una de les tasques que programem dintre del projecte és -Arrelats al Medi ens permetrà endinsar-nos en l'actualitat del poble de Pego.

.Pels Voltants, descobrirem el nostre medi ambient, la flora i fauna autòctones i, sobretot, la necessitat actual de recuperar i custodiar el territori. Podem fer alguna cosa per les muntanyes cremades a Pego? Investigar com i què hi podem fer. Estudiar, recollir llavors i fer planters de la vegetació comestible i medicinal què poden extingir-se després d'un incendi. Aprendrem de manera pràctica a estimar la Natura i ens sentirem útils posant el nostre granet de sorra. Les àrees instrumentals seran tractades també de manera significativa en el desenvolupament d'aquesta activitat, cada alumne treballarà segons les seues capacitats i fer  créixer les seues competències.


Arran de la marxa solidària del passat 8 de novembre:
                  " Recuperem les nostres muntanyes"
organitzada pel Centre Excursionista de Pego i en la que hem participat alguns professors i alumnes hem fet un diagnòstic de l'estat actual, xicotets detalls que ens han emocionat.
Amb aquesta crònica encetem el nostre Projecte:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada