dimarts, 26 d’abril del 2016

ACÍ I ARA: ESPAI DE LES EMOCIONS

   Al mes de desembre vam iniciar el nostre "Espai de les Emocions" amb la intenció d'educar al nostre alumnat des de l'empoderament, treballant el coneixement de sí mateix i fomentant l'expressió, l'empatia i el més important "LA COMUNICACIÓ".   

 Són edats ideals per desenvolupar aquests aspectes personals en els que la Societat actual, i en general, la Humanitat, mostra greus mancances.

   Vam teixir una cadena de ADN entre tot. Al nostre ADN està la configuració de l'humà. Vam simular un arbre amb eixa cadena i hem enganxat uns saquets. Cadascú té dues emocions oposades, una ens ajuda a entendre l'altra. La Virtut es troba al punt intermedi, cal cercar eixe equilibri necessari per a una bona intel.ligència emocional.

    Quin millor motiu per escriure que sobre nosaltres mateix? i cal escriure-ho correctament perquè així, ajudem a altres companys a identificar les seues emocions comparant diferents situacions personals.

   Per al Dia del Llibre, hem creat una ferramenta que ens dona autonomia per a treballar el que sentim en qualsevol lloc i moment en que ho necessitem: Un senzill marca-pàgines amb motius vegetals, aquells que vam arreplegar i premsar a l'última eixida pels voltants del poble. Tots ells diferents, estimulant la creativitat, són, per darrere una plantilla on podrem escriure i esborrar totes les vegades que siga necessari QUÈ SENTIM, QUAN HO SENTIM I PERQUÈ HO SENTIM.

     Aquest treball és important per aprendre a gestionar el món propi i a prendre decisions. 

Us adjuntem les imatges de tot el procés d'aquesta tasca.



























 





 














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada