diumenge, 20 de maig del 2018

AUCA: AL-AZRAQ

   Amb l'auca d'Al-Azraq tanquem el projecte: "Per les terres d'Al Azraq desenvolupat a l'aula PIM(1 ESO i 2 ESO) i a l'aula de PT. Aquest es va iniciar al curs 2015-16, dintre de l'"Ací i Ara" quan les muntanyes reclamaven ser mimades i ateses després de l'incendi de maig. Als cursos 2016-17 i 2017-18 vam continuar trepitjant les terres del Visir per conéixer bé el nostre territori.

   Vam llegir un llibre d'aventures que parlava de les llegendes lligades al personatge i vam fer els audiollibres. A la fi ens hem llençat a descobrir la veritat. Hem viatjat en el temps guiats pels llibres de Just Sellés: "El visir que somiava la Muntanya" i " Al-Azraq, El Blau". Hem llegit varies auques i hem treballat la creació de la nostra pròpia auca personal. 

   Divendres passat vam tenir la visita de Just Sellés que ens va comentar primer la seua experiència com escriptor i tot seguit els autors de l'auca vam intercanviar impressions... Senzillament ENTRANYABLE:



   Hem volgut ajudar a llevar la pols que enterboleix la figura del visir Al-Azraq. Ens hem preparat  fons i ací teniu el resultat.


MOSTRA D'IMATGES DE L'AUCA D'AL-AZRAQ:





   Làmines plastificades amb imatges i textos dels llibres de Just Sellés utilitzades per als tallers de moldejat amb fang (maqueta de la muntanya d'Ambra,amulets ibers, tauletes d'escriptura...).




 LA NOSTRA AUCA: 
   Té un sentit didàctic, les escenes es poden acolorir i a la fi s'adjunta un quadre de text i un marc d'imatge perquè tot aquell que la gaudeixca puga completar-la amb la seua pròpia interpretació.










ESPEREM QUE US AGRADE AQUEST TREBALL INÈDIT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada