dimecres, 25 de maig del 2016

Ací i Ara: La Mirada d'Al-Azraq /primera part.

   Al primer trimestre d'aquest curs, en la primera eixida del Projecte vam anar al castell d'Ambra. Arran d'ací estudiem la història de la Vila de Pego i triem de la biblioteca de l'Institut per a llegir a la classe de P.T. aquest llibre què ens ha captivat:

Vilaplana Barnés, Silvestre: "La mirada d'Al-Azraq.

  Des de gener l'hem llegit col·lectivament i hem fet un resum de l'argument intercalant diàlegs i textos literals amb la finalitat d'aprendre a seleccionar les idees fonamentals i fer resums però, sobretot, preteniem millorar la nostra lectura i sentir el gust per llegir. Què millor idea que fer un audiollibre per marcar-nos un llistó a aconseguir? 
   Ha estat un treball costós, malgrat això, ací teniu la primera part:



   El llibre és una agradable i interessant lectura.
   La música de l'inici i del final és d'un grup anomentat Xaluc del seu disc "Empelt" ells utilitzen instruments tradicionals, també us recomanem escoltar-los.

   Esperem què us agrade! La segona part la publicarem a la tardor.

2 comentaris:

  1. Silvestre Vilaplana Barnés, l'escriptor del llibre que estem treballant ens ha dit que està molt emocionat i que li agrada el vostre treball, això al facebook que és per on l'hem pogut contactar.

    ResponElimina
  2. Ahir, en l'homenatge a Al-Azraq a la Casa de Cultura de Pego, l'Associació Atzaïla va nomenar el nostre treball, van ser unes paraules molt boniques i emocionants, gràcies a tots els membres de l'Associació pel vostre reconeixement.

    ResponElimina